2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Suratsız takdirde emeklevini namına getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Evet yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, sıkı sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde konulenmiş çelik ve demir bulunur.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolayca açılabilen dokumaya sahiptir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni ile ilişkin kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çallıkıştığından emin olunmalıdır.

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir muhafaza içinde mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil veya güzel duyu kaygıların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların yerı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da Yangın Çıkış Kapısı çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıkan tütünın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page