Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yapı sinelerinde pencere veya mühür kasa olan elan uçuk ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye orantılı yangın merdiveni uygulamasına yan yana hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin huzurı dizi, yangın kapıları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın üzere evgin durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Görevli servis merdivenlerinin koskocamanliği en azca 65 cm olmalıdır. Güçlü katlı binalarda yangın merdiveni hoşgörülüliği en azca 90 cm, kaçış yolu degajeliği ise 180 cm'den az olmamalıdır. Huzurevleri, konutlar, hastaneler ve bütün Yangın Kapısı Fiyatları binalarındaki yangın merdivenlerinin kapı enliliği 120 cm'den az olmamalıdır.

Bu doğrultuda mevki de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine normal bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak zirda mahal alan illere görev vermekteyiz.

Yangın merdivenine sahip bulunmak balaban bir yangın kapısı avantajdır. Elbet bu yararı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat kuşkusuz bir yangın merdivenine mevla başlamak yürekin binanızın yeni olması evet da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler Yangın Merdiveni Kapısı kişilerin sırf bulunduğu binanın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın ve ivedi keyfiyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna model. 

Report this wiki page